SEO Göteborg – alla byråer

Flygplan som flygerLetar du efter en SEO-byrå i Göteborg? Här hittar du alla byråer som gärna hjälper dig med SEO & sökmotoroptimering. Befinner du dig på en annan ort kan du klicka här för att hitta din lokala SEO byrå.

Lista SEO byrå

Här kommer hela listan. Klicka på byrån du vill veta mer om:

Adsight

Adsight är en digital marknadsföringsbyrå och grundades med syftet att vara ett bättre alternativ till de existerande aktörerna inom sökoptimering på marknaden, i en bransch som fått sig ett dåligt rykte genom åren.

Företaget grundades 2015 och har sedan dess växt så det knakat. I maj 2019 öppnade de kontor i Göteborg och i januari 2020 blev de nominerade till årets byrå. Adsight har även kontor i Piteå och Stockholm.

”Den främsta faktorn för att nå framgång med försäljning på nätet”

Digital marknadsföring är den främsta faktorn för att få framgång i din försäljning på nätet och sökoptimering (SEO) är extra viktigt för att kunderna lätt ska kunna hitta din hemsida på Google och andra sökmotorer.

Adsight har kontor i Göteborg, men kontakten kan ske via mail eller telefon.

Kontaktuppgifter:

Kungsportsavenyen 21
411 21 Göteborg
info@adsight.se
08-611 00 71
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Advisory

Sedan starten 2010 har Advisory, med kontor i Göteborg, rankats som en av sydöstra Sveriges ledande medierådgivare. Tack vare deras medarbetares starka drivkraft att prestera på topp, har de tillsammans bidragit till vad Advisory är idag och hjälper sina kunder att nå nya försäljningsnivåer med hjälp av den digitala marknadsföringen.

”Hög placering ger flest klick”

Advisory är kunniga på sökmotoroptimering, även kallad SEO. Har du en hemsida är det viktigt att den är enkel att hitta, vilket oftast sker med hjälp av en hög placering på någon av sökmotorerna, som genererar i fler klick och ger fler kunder. På Advisorys kontor i Göteborg sitter kunniga medarbetare som gärna hjälper dig med det. Ute i landet har de även kontor i Kalmar och Växjö.

Kontaktuppgifter:

Mässans Gata 18
402 24 Göteborg
marcus@advisoryab.se
031-76 10 951
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Bananbyrån

Bananbyrån sticker verkligen ut från mängden med sitt roliga namn bland alla digitala marknadsföringsbyråer. Även om namnet Bananbyrån i Göteborg sticker verkligen ut från mängden med sitt roliga namn bland alla digitala marknadsföringsbyråer. Även om namnet klingar en aning oseriöst är det ändå en byrå som tar sitt uppdrag på största allvar och gör så genom den perfekta balansen mellan lek och allvar. Medarbetarna är avslappnade, men drivna och i den avslappnade arbetsmiljön skapas plats för en hel del kreativitet. Det kan även vara bra att känna till att de även har ett kontor i Falun du kan besöka.

”Det är viktigt att hamna högt på en sökmotor”

Du har säkert hört talas om SEO, alltså sökoptimering. Det är en del av den digitala marknadsföringen och spelar stor roll när du ska marknadsföra din hemsida på nätet. Det är viktigt att hamna högt upp på en sökmotor och det kan Bananbyrån i Göteborg hjälpa dig med.

Kontaktuppgifter:

Sockerbruket 17
414 51 Göteborg
forfragan@bananbyran.se
031-24 28 00
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Be Better Online

Be Better Online, även kallad BBO, är en byrå inom digital marknadsföring som finns i Stockholm och Göteborg. Byrån grundades 2009 med fokus på att leverera marknadens bästa lösningar för marknadsföring i en digital värld. Med kunniga medarbetare med lång erfarenhet från branschen erbjuds lösningar som präglas av kreativitet och allmänt hög standard.

”Innehållet på hemsidan utformas så att det matchar det folk söker efter”

Sökmotoroptimering, även kallat SEO, är effektivt för att få ökad trafik till en webbplats. Optimeringen sker genom att innehållet på webbplatsen utformas och skrivs så att det matchar sökmotorernas krav på en intressant webbplats och sidan blir en mer vanligt förekommande sökträff utifrån vissa nyckelord. BBO i Göteborg kan hjälpa dig med allt inom sökoptimering.

Kontaktuppgifter:

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg
hej@bebetteronline.com
031–788 02 50
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Brandson

Brandson har sedan starten 2009 satsat på att vara den trevligaste och mest uppskattade samarbetspartnern inom den digitala marknadsföringsbranschen. Företaget är lokaliserat i Göteborg med 15 anställda som aktivt jobbar med över 300 företagshemsidor, men de har även ett kontor i Stockholm. Hela företaget arbetar efter sin egna ledstjärna, PAMP – passion, ansvar, mod och proaktivitet, som löper som en röd tråd genom hela företagskulturen.

”Lyckas du med hög rankning så kommer trafiken till hemsidan”

Den främsta orsaken till en bra webbtrafik till din hemsida är att den får en hög placering på sökmotorer. Det uppnås genom sökoptimering (SEO) av hemsidan och kräver en del kunskap för att det ska bli framgångsrikt.

Även om du inte är bosatt i Göteborg kan Brandson hjälpa dig online, med SEO och mycket mera.

Kontaktuppgifter:

Kungsgatan 46
411 15 Göteborg
info@brandson.se
08-410 344 35
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Digital Step

Digital Step i Göteborg är en personlig SEO-konsult som helt eller delvis ansvarar för klientens SEO. De är en mindre byrå som drivs av grundarna Emil Rurka och Marcus Johansson, som registrerade företaget år 2019. Företaget arbetar med fullständig transparens mot kunden, och lär också gärna ut sin kunskap kring SEO. De håller därför workshops där de lär ut sökmotoroptimering till andra företag.

”Utgår från affärsmålen för att skapa en strategi”

Digital Step utgår från sina klienters affärsmål och skapar en strategi som är anpassad för klientens verksamhet. På sitt kontor i Göteborg gör de först en analys, som skapar en fullständigt översikt kring klientens nuläge. Därefter gör de en implementering, uppföljning och skapar regelbundna rapporter till klienten.

Kontaktuppgifter:

Blendas gata 49
422 51 Hisings Backa
hello@digitalstep.se
0704-12 03 19
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

E & G Marketing

E & G Marketing är ett företag i Göteborg, som sysslar med marknadsföring online. Deras främsta målsättning är att du som kund ska få rätt hjälp med din onlineverksamhet, för att kunna lyckas bättre med din försäljning och kunna utveckla ditt företag. Att skapa en bra hemsida, som lockar så många besökare och kunder som möjligt är E & G Marketings specialitet.

”Optimeringar är nyckeln för att lyckas med ditt företag”

För att en hemsida ska generera så många besökare som önskat, krävs det att den är SEO-anpassad, det vill säga att den syns tydligt hos de olika sökmotorerna. Sökoptimering (SEO) är därför huvudnyckeln för att lyckas med ditt företag online och E & G Marketing i Göteborg vet hur.

Kontaktuppgifter:

Svanebäcksgatan 23 B
414 71 Göteborg
kontakt@egmarketing.se
031-719 99 20
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Frankly Media

Frankly Media driver en digitalbyrå i Göteborg, där de arbetar med digital marknadsföring, sökmotoroptimering och webbutveckling. Företaget grundades 2016 av Nima Oveissi och Erik Sellén. Teamet består av utvecklare och digitala specialister som vill hitta nya lösningar för företagets klienter. De har lång erfarenhet av att ha arbetat i många olika branscher, vilket gör att de snabbt kan förstå klienternas verksamhet.

”Gör en sökordsanalys för att ta reda på målgruppens sökbeteende”

Frankly Media i Göteborg gör först en sökordsanalys där de tar reda på vad klientens målgrupp använder för sökord på Google. De tittar därefter på sökvolymer och klientens konkurrenter och väljer sedan ut relevanta sökord som kan ge möjlighet att toppa Googles sökresultat.

Kontaktuppgifter:

Kungsgatan 48
411 15 Göteborg
speak@franklymedia.nu
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Go Mo Group

Go Mo Group i Göteborg arbetar för att stänga det gap som finns mellan försäljning och marknadsföring. De har därför lagt sin produktion i Indien, med svensk personal som arbetar lokalt – både här i Göteborg och Stockholm. Det möjliggör för dem att rekrytera spetskompetens till ett bra pris. Målet för Go Mo Group är att erbjuda en komplett tjänst inom digital marknadsföring.

”Arbetet börjar med en nulägesanalys”

Go Mo Group erbjuder sökmotoroptimering, utgående från sitt kontor i Göteborg. De inleder arbetet med att göra en nulägesanalys, där de genomför sökordsforskning och en konkurrensanalys. De ser också över hemsidans tillgänglighet och faktorer som verkar on-page och off-page, till exempel URL-struktur samt sidans länkningar.

Kontaktuppgifter:

Kungsgatan 5
411 19 Göteborg
hello@gomogroup.com
0703-55 58 43
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Megawebb

Megawebb är en webbyrå i Göteborg som startades på västkusten 2014. De har sedan dess haft hundratals kunder och vuxit snabbt. De värnar om sina kunder och vill ge dem en professionell digital närvaro med sökordsoptimering till ett bra pris. Kunderna är små och medelstora företag som finns i Göteborg och resten av landet.

”För att nå framgång krävs noggranna analyser”

Megawebb hjälper sina klienter att nå fler kunder genom att synas bättre i sökmotorerna. De har en anpassad strategi för att klientens hemsida ska nå en högre placering i sökresultaten. För att uppnå detta genomför de noggranna analyser där de inkluderar nulägesanalys, nyckelordsanalys och en teknisk genomsökning av hemsidan. Detta ger information om kundens sökbeteende.

Kontaktuppgifter:

Erik Dahlbergsgatan 9
411 26 Göteborg
info@megawebb.se
010 – 522 00 20
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Mild Media

Mild Media är situerat i Göteborg, Malmö och Stockholm och är en digital webb- och designbyrå. De bidrar med design, strategi, teknik, innehåll och utveckling till sina kunder. De arbetar med stora och små kunder i en rad olika branscher. Mild Media arbetar med SEO i Göteborg och grundades år 2010 och har runt 30 anställda. Deras expertis sträcker sig över digitala strategier, optimeringar och andra områden inom webb-området.

”Först börjar man med en nulägesanalys och sedan en konkurrentanalys”

Mild Media i Göteborg bidrar med sökmotoroptimering för att göra kundernas webbplatser mer synliga för sökmotorer som Google. Deras SEO-arbete är långsiktigt; det är en investering som kommer att ge företagstillväxt med tiden. Som inledning gör Mild Media en nulägesanalys och därefter en konkurrentanalys.

Kontaktuppgifter:

Stigbergsliden 7
414 63 Göteborg
goteborg@mildmedia.se
031–788 68 60
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Noor

Noor är en digitalbyrå med bas i Göteborg och kontor även i Umeå och Stockholm. Företaget grundades 2015 men medarbetarna har lång erfarenhet vad gäller digital marknadsföring. De vill hjälpa företag med att få ökad tillväxt och nya besökare, och att få dem att synas mer i digitala kanaler. Noors ledord är glädje, ansvar, långsiktighet och vilja. De vill arbeta långsiktigt och med hög lönsamhet.

”En detaljerad plan tas fram efter analys av hemsidan och konkurrenterna”

Noor arbetar med sökmotoroptimering, genom att först göra en sökordsanalys. Medarbetarna på kontoret i Göteborg tar därefter fram en mer detaljerad content-analys och en genomgång av vilka konkurrenter som finns och hur deras sökresultat ser ut. Man gör också en teknisk analys av hemsidan, där man åtgärdar tekniska problem som negativt kan påverka Googlerankningen.

Kontaktuppgifter:

Bror Nilssons gata 5
417 55 Göteborg
info@noor.se
010-206 90 60
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Rikkon

Rikkon i Göteborg är grundat av Rikard Oscarsson, som har arbetat med olika former av marknadsföring sedan 2008. Han har ett stort intresse för webben och är väl bevandrad inom sökmotoroptimering. Via sitt företag hjälper han klienter att få ökad synlighet på nätet, samt en förhöjd lönsamhet. Företaget arbetar med både stora och små verksamheter.

”Rätt optimering ger resultat”

Företaget utför SEO på klientens nuvarande hemsida, eller på en ny webbplats. Genom att optimera sökresultaten kan hemsidan placera sig högre upp i sökmotorernas resultat. Att erbjuda ett bra innehåll med en bra användarupplevelse är en taktik som Rikkon i Göteborg använder sig av. Företaget ser också till att koden är strukturerad och säkerställer konverteringsoptimering.

Kontaktuppgifter:

Flöjelbergsgatan 16A
431 37 Mölndal
info@rikkon.se
0707-94 94 11
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

SEOBomb

SEObomb är baserat i Göteborg och arbetar med en framgångsrik optimeringsmetod som hjälper deras kunder att komma högst upp i sökresultaten på Google. Grundarna Joel Skoog och Anders Ehn har tidigare arbetat med SEO-experter i USA. De använder sig av de kunskaper de då fick för att hjälpa lokala företag att få en bättre synlighet och att frodas som företag.

”Kostnadseffektiv optimering för att snabbt nå målet”

SEObomb i Göteborg prioriterar att diskutera strategi och hålla sig i framkant inom marknadsföring på internet. Deras sökmotoroptimering är kostnadseffektiv, där målet är att snabbt få en bra ROI. Alla kunder får tillgång till personliga kontaktuppgifter med målet att skapa ett samarbete som fungerar som ett partnerskap. SEObomb svarar gärna på frågor.

Kontaktuppgifter:

Ponnygatan 5 B
431 32 Mölndal
kontakt@seobomb.se
031-308 82 66
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

SEO Design

SEO Design arbetar med att öka sina kunders digitala synlighet och ge dem en god exponering på sökmotorer som Google. Detta innebär att de optimerar kundens hemsida med fokus på teknik, struktur och innehåll. Företaget är baserat i Göteborg och utför SEO som resulterar i lönsam trafik för kundernas webbplatser. På detta sätt får klienten möjlighet att sälja sina produkter eller tjänster till en ny kundkrets.

”Nulägesanalysen ligger som grund för utvärdering av sökbeteendet”

Samarbetet med klienten börjar med att företaget gör en nulägesanalys. Där kartläggs utgångsläget, vilket ger en bild av förutsättningarna. Då kan det avgöras vilka prioriteringar som behöver göras. Med nulägesanalysen som grund gör SEO Design i Göteborg en utvärdering av kundernas sökbeteende.

Kontaktuppgifter:

Krokslätts Fabriker 30
431 37 Mölndal
info@seodesign.se
031-743 84 00
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

SEO Doktorn

SEO Doktorn är ett team med SEO-specialister i Göteborg. De har flera olika avdelningar som samverkar. SEO-specialisterna har ansvar för tekniska anpassningar med utgångspunkt i utvalda analysverktyg. De har också copywriters som skriver SEO-optimerad text som är intresseväckande och värdeskapande för klienternas företag. Företaget samarbetar med Trustpilot för att få in kundernas omdömen, vilket skapar transparens och insyn.

”Optimerar för att stärka kundernas varumärken och besökarnas upplevelse”

SEO Doktorn i Göteborg använder sökmotoroptimering för att stärka klienternas varumärke och förbättra upplevelsen hos deras besökare. Genom ett aktivt SEO-arbete hamnar klienterna högst upp i sökmotorerna, syns mer och får en större kundkrets. Företaget ger hela tiden aktuella resultat vad gäller trafik och sökresultat, så att klienten kan se besökarnas interaktion.

Kontaktuppgifter:

Götabergsgatan 1
411 34 Göteborg
info@seo-doktorn.se
0730-21 25 20
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png

Webb Empire

Webb Empire har som specialitet att erbjuda prestationsstyrd Return of Investment. Byrån som grundades i Göteborg år 2004 ger full service till sina kunder med individuellt anpassade strategier. Teamet består av kompetenta designers, utvecklare och marknadsförare. Webb Empire ser en hemsida som en investering, då den visar företagets varumärke ut mot besökare på nätet. De bör därför svara mot företagets marknadsföringsmål.

”Håller koll på de senaste trenderna inom området”

Webb Empire i Göteborg har arbetat med SEO i många år och garanterar ett positivt slutresultat. De håller god koll på de senaste starka trenderna inom sökmotoroptimering. För att uppnå ett bra resultat använder de sig av sökordsanalys, optimering av hemsidans innehåll och struktur, och en god länkstrategi.

Kontaktuppgifter:

Odinsgatan 13
411 03 Göteborg
info@webbempire.se
0322-28 50 68
Till hemsidan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är intro-avslut.png